Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilaksiyoniniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar silme size özeldir. Fakat yine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda hasetn her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Ika El özümlemeı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini kontrol geçirmek gerekir. Bu Toscanello dâhilin muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı gönen oranlarında dâhilmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da sınama canipılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken dirimsel bir kaide var. Puro sadece amma sadece kokusuz hırsle yakılır! Puro her zaman ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro dikkat ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yakın. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken şule puroya sütun dokunma etmemelidir. Coşkun maviliği purodan azıcık uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yakaı kırmızıya döndüğünde kızartma aksiyonlemini kelleardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 mertebe eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu aksiyonlemi yaparken tüm ayağın müsavi yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda mazbut bir şekilde 360 mertebe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara gereğince azıcık elan uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu biçim çakmaklar çok yüğrükdür ve zait yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma aksiyonlemi doğal alevli çakmaklarla, azıcık zaman alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı üzere bölümükebilir amma puro dayanç ve çalışma lüzum. 5- İyi Yandığını Yoklama Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma aksiyonleminden sonrasında aksi çevirip façaünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe albeni üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm ayak kıpkırmızı ise yakma aksiyonlemini kellearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yakaı tam yanmamışsa, doğrusu tüm ayak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu ağızınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ufak tefek nefes elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz dâhilime apiko. Evet ya siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke dâhililmeli. Alacağınız her nefes arasında en azından 40 saniye durmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere dâhilmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o denli zehirlaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Tütün yeğniçe ağıza doldurulur ve tat müşteriların dumanla tembihlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az dikkat gösterdiğinizin bir aksiyonaretidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun dâhilin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin yine yakma sıkıntı örgütleme etmez. Fakat yurt özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda yaslılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve pekâlâ şense olan 2 kaideı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın hararet ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 mertebe arasında başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Mekân ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ancak bittabi eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama havaını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile hakkındalaşmazsınız. Hıfız havaı sıcaklığında hamur sıkıntı havaın soğuk değil zait har olmasıdır. Çünkü saklama havaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama havaının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ gönen saklama havaı sıcaklığına gereğince değişme gösterecektir ve bu yüzden de saklama havaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir albeni geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca albeni geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama havaının albeni geçirmemesi ve buna demetlı olarak da kutu dâhilindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı esenlayacak pekâlâ albeni geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En sağlıklı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ albeni geçirmedikleri dâhilin diğer rakiplerine oylumlu fark atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.