Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevaçalışmainiz ve keyfine vardığınız bütün tatlar külliyen size özeldir. Fakat gine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda hasetn her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme Yurt yapımı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini muayene eylemek gerekir. Bu Toscanello muhtevain muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı gönen oranlarında muhtevameyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneme yönılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken dirimsel bir şart şurt var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz odle yakılır! Puro her bugün evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalım puroya dikme kontak etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş altı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı alya döndüğünde kızartma çalışmalemini mirardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 radde eğimle, aleve tam kontak etmeyecek şekilde tutun. Bu çalışmalemi yaparken bütün ayak tabanığın denktaş yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda rabıtalı bir şekilde 360 radde döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara bakılırsa beş altı elan uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu tarz çakmaklar çok iktidarlıdür ve bir araba doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma çalışmalemi natürel alevli çakmaklarla, beş altı bugün alabilir. Bu müddet size vakit kaybı gibi aynükebilir yalnız puro götürüm ve çalışma icap. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma çalışmaleminden sonrasında zıt çevirip didarünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe ambiyans üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün göl ayağı kıpkırmızı ise yakma çalışmalemini mirarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yönı tam yanmamışsa, doğrusu bütün göl ayağı kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kenarınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ufak tefek soluk elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz muhtevaime müheyya. Peki evet siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni muhtevailmeli. Alacağınız her soluk arasında en azından 40 saniye muhafaza etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi muhtevameye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o kadar biberlilaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Duman hafifçe ağıza doldurulur ve dilsiz kameraların dumanla tembihlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az taalluk gösterdiğinizin bir çalışmaaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun muhtevain kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain baştan yakma sorun örgütleme etmez. Fakat el yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda yaslılık hissedeceğinizi açıklamak isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinkes şgeri olan 2 şart şurtı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın suhunet değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 radde arasında başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Ev ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Lakin zahir eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız ortamını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek sorun ile karşıtlaşmazsınız. Saklama ortamı sıcaklığında nesep sorun ortamın ilgisiz değil bir araba hamam olmasıdır. Çünkü hıfız ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız ortamının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ gönen hıfız ortamı sıcaklığına bakılırsa takas gösterecektir ve bu yüzden de hıfız ortamı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir ambiyans geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta ambiyans geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız ortamının ambiyans geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu muhtevaindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı esenlayacak kesinkes ambiyans geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En bol humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes ambiyans geçirmedikleri muhtevain öbür rakiplerine cesim nüans atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir